Truckshow Bekkevoort 2020

Het bestuur van vzw Truckers for Life Bekkevoort heeft besloten om niet verder te gaan met de voorbereidingen voor de editie van Truckshow Bekkevoort 2020 en het evenement dat gepland stond voor zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2020 af te lassen.

Dit is voor ons een moeilijke maar weloverwogen keuze.

Momenteel is er te veel onzekerheid,

of er in augustus weer zonder gezondheidsrisico’s grotere bijeenkomsten en evenementen gehouden kunnen/mogen worden. Het laatste wat wij willen is onze vrijwilligers, deelnemers, mindervaliden en bezoekers in gevaar brengen.

Om een mooi evenement neer te zetten, zouden we nu moeten kunnen vergaderen en beginnen met het benaderen van de sponsoren. Daar waar het dringende advies is thuis te blijven, kom je als bestuur nu ook niet bij elkaar om een evenement te organiseren.

Tevens vinden wij het in deze onzekere en verwarrende tijden, waar alle aandacht dient uit te gaan naar de vele zieken en overledenen door het coronavirus en zij die deze crisis het hoofd bieden, het moreel niet verantwoord om bij bedrijven aan te kloppen voor een sponsorbijdrage. Ondernemers hebben momenteel wel andere zaken aan hun hoofd.

Graag zien we jullie hopelijk terug op Truckshow Bekkevoort 2021 op 14 & 15 augustus.

Volg de ontwikkelingen op onze website en Facebookpagina en vooral

BLIJF GEZOND ?